Izvor: Radio 021, 23.Apr.2021, 13:59

Vojvodina protiv Metalca pokušava da "preboli" poraz u Kupu

Fudbaleri Vojvodine ugostiće u nedelju ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca, a ovo će biti prvi meč novosadskog kluba posle poraza od Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

Ova utakmica igra se u okviru 33. kola prvenstva, a štoper novosadskog tima Slavko Bralić ističe da je pobeda u narednoj utakmici jedini način da se zaboravi na neuspeh u Kupu.

"Jedini način da zaboravimo poraz što pre jeste da u novu utakmicu uđemo što bolje i da novom pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << to ostavimo iza sebe. Želimo da do kraja prvenstva sačuvamo treće mesto na tabeli i verujem da ćemo zbog toga svi biti motivisani. Siguran sam da ćemo svi u meč ući sa željom da se vratimo na pobedničke staze", smatra Bralić.

U prvom ovosezonskom susretu ove dve ekipe Metalac je u poslednjim trenucima izborio bod protiv Voše koja je vodila sa 1:0, a potom i 3:1.

Štoper Vojvodine ističe da ostaje žal za izgubljena dva boda sa početka sezone, ali i da je to dodatni razlog da ekipa u utakmicu uđe maksimalno motivisana i fokusirana.

"Vodili smo 3:1, kontrolisali smo igru, a onda je došlo do pada i primili smo dva gola. Uvek imamo u vidu i dobre i loše strane protivnika, jer šef i naš stručni štab pripreme pred svaki meč analizu rivala. Trudimo se da uvek znamo kako igraju protivnički igrači, ali se na kraju fokusiramo na to da mi budemo što bolji", dodaje Bralić.



Vojvodina se trenutno nalazi na 3. mestu na tabeli i obezbedila je kvalifikacije za evropska takmičenja, dok je Metalac na 10. poziciji, ali još uvek nije matematički obezbedio opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Utakmica je na programu je u nedelju u 14.30h, na stadionu "Karađorđe".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.