Vlahović je mogao da bude najskuplji u istoriji srpskog fudbala

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 12:13

"Vlahović je mogao da bude najskuplji u istoriji srpskog fudbala"

Ivica Ilijev, bivši fudbaler i funkcioner Partizana govorio je o mladom napadaču Dušanu Vlahoviću.

Kada pogledamo kako igra Dušan Vlahović, malo ko je ostao ravnodušan.

Mladi napadač već ima 16 postignutih golova u Seriji A u dresu Fiorentine i iza sebe ostavio Lautara Martinesa i Zlatana Ibrahimovića koji imaju po 15.

O svemu tome je Ivica Ilijev govorio za italijanske medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Otako je otišao u Fiorentinu uvek sam govorio samo najbolje stvari o njemu, čak i kada su ga mnogi kritikovali. Sa mladim ljudima je potrebno strpljenje. Sećam se da mi je pre pet godina, kada sam počeo da radim kao operativac u Partizanu, skaut jedne velike evropske kompanije rekao da u njegovoj generaciji nema boljeg napadača na svetu. Tih godina se još nije čulo za Halanda, ali verujem da će u budućnosti uspeti da dosegne njegov nivo. Ne mislim da će se zaustaviti, jer ima karakter šampiona i nebo je granica za njegov talenat".

Ističe da je se od starta bio primetan njegov šampionski mentalitet.

"Već sa 16 godina je bio šampion. U glavi je bio kao 26-godišnjak. Radio je sa timom i pre i posle treninga. U glavi je poput Kristijana Ronalda".

Kako je Vlahović stigao u Firencu?

"Prodali smo ga za mali novac, da je ostao sa nama još jednu sezonu bio bi to najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Prerano nas je napustio, ali Fiorentina je obavila strašan posao".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.