Izvor: RTS, 01.Dec.2021, 17:34

Vlahović, Partizan i agencija demantuju pisanje italijanskog dnevnika "Republika" o Danilu Vučiću

Dušan Vlahović, agencija koja ga zastupa i FK Partizan demantovali su pisanje italijanskog dnevnika "Republika" da je Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, menadžer srpskog reprezentativca. Savetnica za medije predsednika Suzana Vasiljević ocenila je pisanje italijanskog lista kao "skandal međunarodnih razmera".
Portal Krik objavio je, pozivajući se na pisanje italijanskog lista Republika, da je sin predsednika Srbije Danilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vučić jedan od menadžera srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Dušan Vlahović, fudbaler Fjorentine, demantovao je tu informaciju.
"Sve same laži", objavio je Vlahović na Instagramu.
Prethodno je i FK Partizan saopštio da nikada nije bio "u kontaktu sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača Partizana, pa ni oko Dušana Vlahovića". 
Savetnica za medije predsednika Vučića, Suzana Vasiljević, uputila je demanti portalu Krik navodeći da je italijanski dnevnik "izneo najstrašnije izmišljotine".
"Dečko se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme", istakla je Vasiljevićeva.

Ona je dodala i da će Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer je ovo, kako je rekla, "skandal međunarodnih razmera".
Vasiljevićeva je rekla i da nema potrebe da se o ovome oglašavaju predsednik i njegov sin.
"Ovo je dovoljno. Republika se nije ni potrudila da pita Danila za komentar, prema tome, nema potrebe da on odgovara na nešto u šta je protiv svoje volje upleten", navela je Vasiljevićeva u odgovoru za Krik.
Iz agencije koja zastupa Vlahovića, za Krik su negirali navode italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa fudbalerom, a kako tvrde, iz Kabineta predsednika ne isključuju tužbu protiv italijanskog lista.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.