Više nema dileme, potvrđen odlazak iz Partizana, ovo su detalji!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020, 00:11

Više nema dileme, potvrđen odlazak iz Partizana, ovo su detalji!

Bilo je najava u toku dana, večeras je stigla i potvrda.

Krilni napadač Partizana Đorđe Ivanović završio je svoju misiju u Humskoj.

On se seli u Sloveniju, gde će postati novi član ljubljanske Olimpije, što je večeras i sam potvrdio u razgovoru za ''Telegraf''.

''Gotovo je. Sutra putujem u Sloveniju i potpisaću ugovor sa Olimpijom na tri godine'', izjavio je Ivanović.

Ivanović je u Partizan stigao iz subotičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Spartaka, sa zvanjem najboljeg igrača lige u to vreme i u Humskoj je proveo dve i po godine, ali nije uspeo da se u potpunosti nametne.

Pogotovo je teško dolazio do izražaja posle dolaska Asana, u čijoj je senci bio prošle sezone. Od početka tekuće sezone upisao je svih pet nastupa u Superligi, kao i dve asistencije, ali je i pored toga što je imao još godinu i po dana ugovora sa crno-belima odlučio da prihvati ponudu Olimpije.

Zanimljivo, Partizan i Olimpija bi mogli da se sretnu već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, gde su se večeras i jedni i drugi plasirali. Partizan će na žrebu u ponedeljak biti među nosiocima, Olimpija među nepovlašćenima, pa postoje šanse za njihov susret.

-
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mudrinski je strah i trepet u Hrvatskoj

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020

Nekadašnji napadač Crvene zvezde za 49 minuta postigao čak četiri gola na startu šampionata..Ima li u ovom trenutku produktivnijeg igrača od Ognjena Mudrinskog? Nekadašnji napadač Jagodine, Crvene zvezde, nemačkog Grojter Firta, švajvcarskog Araua, subotičkog Spartaka i Čukaričkog za samo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.