Velika pobeda Subotičana u Severnoj Irskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika pobeda Subotičana u Severnoj Irskoj

Fudbaleri subotičkog Spartaka večeras su u revanš meču za prolaz u 2. kolo kvalifkacija za Ligu Evrope savladali Kolerajn 2:0 u Severnoj Irskoj.

Strelci za plavo-bele bili su Savković u 33. i Čečarić u 92. minutu.

Spartak je u Severnu Irsku na duel sa Kolerajnom odneo mršav remi 1:1, ali je sjajnom igrom na gostujućem terenu ostvario plasman u naredno kolo kvalifikacija.

Oba rivala imala su podjednak posed lopte, šutevi 11:9 u korist domaćeg tima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali je Spartak svoje prilike uspeo da iskoristi.

U narednoj rundi Subotičani će igrati protiv Sparte iz Praga. Prva utakmica dva tima igra se u Novom Sadu za sedam dana.

I naša druga dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope ostvarili su pobede i plasirali se u narednu rundu. Partizan je u Beogradu slavio protiv Rudara 3:0, dok je niški Radnički pobedio Gziru na Malti 1:0.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRBI STOPROCENTNI: Spartak pobedio Kolerajn i ide na Spartu

Izvor: Kurir, 19.Jul.2018

Fudbaleri Spartaka plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su večeras na gostovanju u Severnoj Irskoj pobedili Kolerejn sa 2:0.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.