Vazura otišao u Italiju po novo pojačanje Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura otišao u Italiju po novo pojačanje Partizana (FOTO)

Crno-beli u ofanzivi.

Partizan je angažovao Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka i Ukrajinca Jurija Vakulka, ali tu nije kraj prelaznog roka za crno-bele. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura nalazi se u Italiji, gde pregovora o dolasku Saše Zdjelara u Humsku, piše Informer.

Pregovori sa Zdjelarom ne znače da je Partizan odustao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Radosava Pterovića, koji je i dalje velika želja čelnika crno-belih i čekaće se do poslednjeg dana prelaznog roka.

- Radi se na dovođenju zadnjeg veznog, što nam je prioritet posle odlaska Evertona u SPAL. To je za sada jedino što nam je bitno. Možda ćemo tražiti pojačanje u napadu, ali samo ako Tavamba bude otišao – istakao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Zdjelar je nedavno raskinuo ugovor sa Olimpijakosom i ne bi bilo čudo ukoliko bi se preselio u Humsku. Igra na poziciji zadnjeg veznog i bio je član omladinske reprezentacije Srbije, koja je postala prvak sveta na šampionatu na Novom Zelandu 2015. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.