Vazura o povratku Saše Ilića u Humsku

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 09:05

Vazura o povratku Saše Ilića u Humsku

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura prokomentarisao je povratak Saše Ilića u Humsku 1.

Legendarni vezista crno-belih je u subotu prisustvovao pobedi protiv Mladosti (4:1) što mu je bio prvi dolazak na stadion Partizana posle punih godinu dana.

Ilić je u maju prošle godine izjavio da to "nije Partizan kakav on želi", a u međuvremenu je dobio funkciju u Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

"Saša je došao na utakmicu i to je dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer se pričalo da ne želi da dolazi. Sedeli smo, razgovarali, ružili se. On je legenda kluba, uvek nam je drago da dođe. Bilo je još naših bivših igrača u loži, poput Danka Lazovića i Marka Lomića", rekao je Vazura za "Sportski žurnal".

Fotografija na kojoj je Ilić u loži stadiona sa čelnicima kluba je privukla veliku pažnju, a posebno je interesantan komentar na društvenim mrežama ostavio bivši Ilićev saigrač Milivoje Ćirkovića koji je napisao "potpredsednik za sportska pitanja".

"Nemam šta da kažem po tom pitanju. Kad budemo videli šta i kako, saznaćete", dodao je direktor FK Partizan.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.