Vaterpolisti Naisa se protiv Šapca i Partizana spremaju za Evropu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Sep.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Naisa se protiv Šapca i Partizana spremaju za Evropu

U sklopu priprema za istorijsko igranje u kvalifikacijama za Kup Ervope vaterpolisti Naisa iz Niša igrali su tri sparinga protiv Šapca, dok ih čeka i duel sa beogradskim Partizanom.

Deo priprema za novu sezonu, u kojoj će se prvi put u istoriji boriti u nekom evropskom takmičenju, vaterpolisti Naisa obavlili su u Šapcu gde su igrali tri meča protiv istoimene ekipe, koja će se ove sezone boriti u Jadranskoj A1 ligi.

Generalno mogu biti zadovoljan. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << I pored toga što nismo bili kompletni odradili smo tri jaka, dobra treninga. Ekipa Šapca ima izuzetno jak, dobar sastav. Mislim da ove sezone mogu da iznenade mnoge ekipe. Oni još uvek nisu kompletni, ali su nam izašli u susret da odradimo sparinge. Prvi je protekao dobro, u drugom smo malo pokleli, a u trećem smo ponovo bili na zadovoljavajućem nivou - kaže Jovan Serafimović, trener Naisa, za sajt kluba.

U četvrtak ekipa Naisa putuje za Beograd, gde će odigrati pripremni meč sa ekipom Partizana.

Kvalifikacije za Kup Evrope niški tim će igrati od 28. do 30. septembra u Atini, a protivnici će im biti italijanska Ortiđa, crnogorski Primorac i grčka Idra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.