Vanja Marinković se oglasio posle potpisa i poslao moćnu poruku navijačima Partizana!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Marinković se oglasio posle potpisa i poslao moćnu poruku navijačima Partizana!

Šta je to veće i jače i od ugovora?

Partizan je počeo sa formiranjem tima za sledeću sezonu, u kojoj će se ponovo takmičiti i u Evrokupu.

Prvi veliki posao koji je uprava Partizana realizovala od početka letnje pauze, jeste produžetak saradnje sa jednim od najboljih igrača iz prošle sezone, mladim, a već prilično iskusnim Vanjom Marinkovićem.

Juče je to i potvrđeno, a danas se 21-godišnji Marinković oglasio na klupskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sajtu Partizana i tom prilikom najavio mnogo bolju sezonu od prethodne.

-

''Partizan i mene vezuje nešto mnogo veće od ugovora. Samim tim, neke dileme nije bilo. Veoma mi je drago što ostajem i ubeđen sam da će naredna sezona, i za klub i za mene, biti puno bolja od prethodne. Pripremićemo se najbolje što možemo i dati sve od sebe da u svim takmičenjima budemo na nivou koji se od Partizana očekuje", istakao je Marinković.

Ugovor je potpisan na dve godine, uz mogućnost eventualnog ranijeg odlaska u NBA ligu.

Inače, Vanja Marinković je prošle godine u proseku postizao 11,3 poena, dok je u Evrokupu imao 12,5 poena po meču.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.