Vandalizam u Humskoj - Demolirana sudijska svlačionica!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandalizam u Humskoj - Demolirana sudijska svlačionica!

Sudijska svlačionica na stadionu u Humskoj demolirana je večeras pre nego što su arbitri došli sa terena.

Odluka iz 73. minuta 158. "večitog" derbija zasenila je sve što se dešavalo na terenu tokom 93 minuta koliko je trajao meč.

Navijači Partizana uvereni su da lopta nije prešla zamišljenu gol liniju, pristalice Crvene zvezde nemaju dilemu da je bio gol, a svima ostaje da prosuđuju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osnovu snimka.

Upravo je zbog onoga što se desilo u 73. minutu večerašnje utakmice došlo do vandalizma na stadionu u Humskoj.

"Blic" piše da je sudijska svlačionica demolirana i da su na njoj razbijeni prozori pre nego što su stigli arbitri i žandarmerija.

Veruje se da su prozori razbijeni sa spoljne strane ali za sada nema nikakvih detaljnijih informacija.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SKANDAL POSLE DERBIJA: Demolirana svlačionica sudije Danila Grujića

Izvor: Večernje novosti, 23.Sep.2018

Nakon utakmice, demolirana je svlačionica arbitra Grujića, a najverovatnije od strane nezadovoljnih ljudi koji su imali isto mišljenje kao Vladimir Stojković, da lopta nije prešla gol liniju Sudijska svlačionica na stadionu u Humskoj demolirana je posle remija fudbalera Partizana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.