VULETIĆ LJUT NA UEFA Postoji tendencija da Partizan ne igra Ligu Evrope!

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VULETIĆ LJUT NA UEFA Postoji tendencija da Partizan ne igra Ligu Evrope!

Kazna UEFA iznenadila je sve u Humskoj. Niko nije očekivao da će UEFA ovako ekspresno da reaguje i bude bez milosti. Srpski klub ima pravo žalbe, ona će da bude prepuštena potpredsedniku crno-belih Vladimiru Vuletiću, koji je rezignirano konstatovao da sve ovo pokazuje nameru ljudi iz UEFA da Partizan bude sklonjen sa evropske pozornice bez obzira na učinak na terenu.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,95 na igru 0-2 gola u meču Jeni Malatija – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizan.
Kazna je doneta ekspresno. U petak nam je dostavljeno da imamo rok da se izjasnimo o utiscima delegata i FARE izveštača o dešavanjima na utakmici sa Malatijom do ponedeljka u 10 što smo mi i učinili – počeo je priču Vuletić u razgovoru za “Novosti“.
Rasizam je crno-belima doneo dva meča bez publike, ali…
Ovo je prvi put da je tako brzo odlučeno i reč je o specificnom nerazumevanju pojma rasizam. Jedino što je prijavljeno je skandiranje Donaldu “pi*ko ciganska”, a podsetio bih da kapiteni Zvezde često pevaju “Mi smo cigani, najjači smo najjači”. Fudbalski klub Partizan je nastao na tekovinama antifašizma i antirasizma. U prvih 11 protiv Malatije igrali su tamnoputi igrači Sadik i Suma, a u drugom je ušao igrač žute rase Takuma Asano. Jednom takvom klubu nametnuti rasizam, može samo maliciozna organizacija sa namerom da se obračuna sa Partizanom pre nego što se njegovi protivnici na terenu obračunaju sa njim. Moje je mišljenje da postoji jasno definisana tendencija da Partizan ove godine ne igra Ligu Evrope.
Crno-beli će da se bore za pravdu.
– Partizan će odmah uložiti žalbu, ići ćemo na žalbeni postupak i dok on ne bude završen ova se kazna ne može smatrati pravosnažnom – zaključio je Vuletić.

The post VULETIĆ LJUT NA UEFA Postoji tendencija da Partizan ne igra Ligu Evrope! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.