VUJOŠEVIĆ O TRINKIJERIJU: Saćuvaće i nadograditi TRADICIJU Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ O TRINKIJERIJU: Saćuvaće i nadograditi TRADICIJU Partizana (FOTO)

Pravi potez.

Prilikom zvanične promocije kao novog trenera Partizana Andrea Trinkijeri je izjavio da mu je čast što će imati ulogu koju su nekada obavljali profesor Aleksandar Nikolić, Željko Obradović i Duško Vujošević.

Reči hvale na račun Trinkijerija uputio je Vujošević koji je u intervjuu za Sport klub izjavio kako je Partizan konačno doveo odgovarajućeg trenera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mijailović predstavio novog trenera i najavio VELIKE stvari, a tek kada je čuo pitanje o plati...

.@andreatrinkieri "Čast i ogromna odgovornost" https://t.co/4vhtqpoUc6#KKPartizan #7DAYSEuroCup #ABALiga pic.twitter.com/Fo3Dt7tyH6

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) November 2, 2018

– Imam veoma lepo mišljenje o njemu i kao treneru i kao čoveku. Činjenica je da je Partizan klub sa velikom tradiciijom, ali ako može na taj način da se meri rejting kluba i rejting Trinkijerija kao trenera, sigurno je u ovom momentu veći rejting Trinkijerija. U tom smislu je i hrabar njegov potez da dođe u Beograd i u Partizan. Naravno, želim mu sve najbolje. Partizan je klub velike tradicije, a tradicija je lepota koja se čuva. Siguran sam da će on da je odbrani, sačuva i nadgradi - rekao je Vujošević za Sport klub.

Bivši trener Partizana je naglasio da bez obzira na situaciju u kojoj se trenutno nalazi sa crno-belima, želi da na bilo koji način pruži podršku i pomoć italijanskom strategu, ukoliko mu to bude bilo potrebno.

– Njemu pomoć ne treba, ali ako bude potrebna, naravno biću mu na raspolaganju u bilo kom smislu. Smatram i da ovakav doček sa moje strane i izjave dovoljno govore. Bez obzira na određene situacije moj glas ima težinu i čuje se kod najvećeg brojka navijača Partizana. Svesno ih trošim, ne u prazno, smatrajući da se konačno uradio jedan normalan potez, izjavio je Vujošević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.