VOJVODINA SE NE ŠALI: Lalatović OŽIVLJAVA karijeru zaboravljenog Partizanovog VUNDERKINDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 09:26

VOJVODINA SE NE ŠALI: Lalatović OŽIVLJAVA karijeru zaboravljenog Partizanovog VUNDERKINDA!

Važio je za najveći potencijal u Srbiji.

Posle osvojenog Kupa Srbije u Nišu protiv Partizana, u Vojvodini ne žele da se zaustave na tome. Već smo pisali da većih odlazaka sa "Karađorđa" ovog leta neće biti (više pročitajte OVDE), a da se ne šale u Novom Sadu svedoče nove namere uprave Lala.

Naime, trener Nenad Lalatović izrazio je želju da u svojim redovima vidi bivšeg napadača Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đorđa Jovanovića! Svojevremeno najtalentovaniji špic na superligaškim terenima, nalazi se pod ugovorom sa španskim drugoligašem Kadizom, ali trenutno igra na pozajmici za trećeligaša Kartahenu!

I tu Jovanović pokušava da se izbori za minute, jer je u 16 mečeva postigao tri gola, a još dva puta je u Kupu Kralja bio precizan.

Ne tako davno, Đorđe Jovanović je uz nekadašnjeg napadača Zvezde Dejana Joveljića važio za najveću budućnost srpskog fudbala. Za Partizan je u 26 meča dao četiri gola i pošto su očekivanja bila mnogo veća, u Humskoj su odlučili da ga prodaju belgijskom Lokerenu.

Za milion i po evra potpisao je 2018. godine za ovaj klub, pošto nije uspeo da se izbori za mesto u timu, usledila je pozajmica Kadizu, a zatim i potpis ugovora, da bi ga član Segunde na kraju pozajmio Kartaheni.

Izvesno je da bi posle korone u Kadizu rado pristali da prodaju Jovanovića, uz simbolično obeštećenje, a mladi napadač bi u Novom Sadu mogao ponovo da "oživi" karijeru i izbori se za mesto u startnoj postavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.