VIŠE NIJE NEMOGUĆE: I Partizan na pragu Evrolige?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 11:40

VIŠE NIJE NEMOGUĆE: I Partizan na pragu Evrolige?

Čeka se konačna odluka.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu nije zabrinut zbog najave Panatinaikosa da će napustiti elitno klupsko takmičenje.

- Sa Panatinaikosom moramo imati strpljenja i to je glavna stvar. Moramo da budemo u stalnom dijalogu sa njima, međutim, ukoliko oni odluče da napuste Evroligu, lako ćemo ih zameniti – istakao je Bertomeu za El Pais.

U medijima se pominjao bolonjski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Virtus kao siguran tim za narednu sezonu u Evroligi i videćemo da li ovo znači da će upravo oni ući umesto Panatinaikosa ili će to biti neka druga ekipa. Sigurno je da šansu vreba i Partizan, koji je do trenutka prekida sezone imao najbolji učinak u Evrokupu, a bio je i lider ABA lige.

Panatinaikos je najavio prelazak u FIBA Ligu šampiona, ali videćemo da li će se grčki velikan zaista odlučiti za takav korak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.