Izvor: Radio 021, 14.Feb.2021, 17:28

VIDEO: Voša overava prvo mesto za plej-of, pratite meč uživo

Odbojkaši Vojvodine dočekaće Partizan u 16. kolo Superlige Srbije, a pobeda u ovom susretu donosi aktuelnom državnom prvaku i teorijski overu prvog mesta za plej-of.

Voša, dva kola uoči kraja ligaškog dela, ima osam bodova više u odnosu na drugoplasiranu Ribnicu, te im pobeda nad Beograđanima osigurava prvo mesto za plej-of.

"Očekuju nas dve važne utakmice, najpre susret sa Partizanom, a onda i revanš polufinala Kupa Srbije u Kragujevcu. Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iza sebe ima poraz od Ribnice u Kupu, ali nakon toga i pobedu nad istom ekipom u Superligi. Nema sumnje da crno-beli dolaze motivisani u Novi Sad, bez pritiska, sa željom da odigraju dobro", kaže sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan.

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić smatra da Partizan ima dobru ekipu, koju predvode Pepić i Koprivica, ali da ipak sve zavisi od Vojvodine.

"Posle dužeg vremena Beograđani su se konačno kompletirali, igraju u najjačem sastavu, onako kako su želeli. Po poslednjem rezultatu vidi se da podižu nivo igre. No, mi znamo naš cilj. Očekujem dobru igru, svi su zdravi i spremni. Za nas je ovo važan meč, jer pobeda i teorijski donosi prvo mesto za plej-of", poručuje Gavrančić.

Meč počinje u 18 časova, a možete da ga pratite na linku ispod:



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.