VEZA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Evo kako je jedna od NAJATRAKTIVNIJIH srpskih voditeljki OČARALA i 17 godina starijeg bivšeg ASA Partizana! Bajkovita priča (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 19:59

VEZA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Evo kako je jedna od NAJATRAKTIVNIJIH srpskih voditeljki OČARALA i 17 godina starijeg bivšeg ASA Partizana! Bajkovita priča (FOTO)

Divno se slažu.

Marija Egelja, voditeljka vremenske prognoze na "TV Pink", jedna je od najpoženjijih srpskih novinarki, a njeni profili na društvenim mrežama "zasuti" su komentarima fanova koji su oduševljeni njenom lepotom i šarmom.

Ipak, njeno srce osvojio je 17 godina stariji Ljubiša Ranković, koji je nekad nastupao FK Partizan, a danas je stručnjak koji se već duže vremena bavi trenerskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozivom.

Ljubiša i Marija su u vezi već nekoliko godina, a još krajem 2017. godine srpski mediji su preneli vest da su se verili i odlučili da stanu na "ludi kamen".

Egelja ne krije veliku ljubav prema sportu i fudbalskom klubu Partizan.

Ona putem društvenih mreža često deli fotke i video snimke sa utakmica, a srpska javnost je bila oduševljena njenom podrškom reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ljubiša Ranković je rođen 10. decembra 1973. godine, a bio je igrač sredine terena.

Najduže se zadržao u Partizanu, gde je proveo punih sedam sezona u periodu od 1996-2003. godine i za to vreme je odigrao 71 meč, uz šest datih golova.

A post shared by Most Beautiful Tv Presenters (@tvpresenters)

Nakon što je okačio "kopačke o klin", Ranković je nastavio da radi u Partizanu, najpre pri ekipi kao sekretar, a zatim je obavljao funkcije pomoćnog trenera.

Sarađivao je sa Vukom Rašovićem, a 2018. godine ga je angažovao i Mladen Krstajić kao jednog od selektorovih asistenata.

Nema sumnje da je na uspeh Marijine i Ljubišine ljubavi uticala zajednička strast prema crno-belim bojama, a nama ostaje samo da im poželimo lep i uspešan zajednički život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.