VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Lokomotiva znatno OSLABLJENA pred duel sa crno-belima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 20:43

VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Lokomotiva znatno OSLABLJENA pred duel sa crno-belima!

Dvojica van stroja.

Ekipa Lokomotive Kubanj je TOP 16 fazu otvorila sa neočekivana dva poraza. Uprovo taj podatak, pred iskusni ekipu, stavlja prioritet pobede nad sledećim rivalom. A to je upravo beogradski Partizan koji takođe nije sjajno otpočeo ovu vazu takmičenja.

Da problem bude veći, Najdžel Vilijams Gos, nekadašnji član Partizana, neće moći da igra ni sutra za ekipu iz Kubanja, dok novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << član ekipe Dru Gordon ne može na teren pre četvtog kola.

Partizan posle, takođe neočekivano, poraza u Parizu, nema mnogo izbora, ako želi u TOP 8 fazu, jednostavno ne sme ga izgubi u Krasnodaru, ali to neće biti lako uprkos izostanku dva Amerikanca.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.