VEĆ JE KUPIO DELIJE: Zvezda je veća od Olimpijakosa, daću gol Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ JE KUPIO DELIJE: Zvezda je veća od Olimpijakosa, daću gol Partizanu

Crvena zvezda promovisala novo pojačanje.

Crvena zvezda dovela je prvo zimsko pojačanje, to je momak sa Komoranskih ostrva, El Fardu Ben, nekadašnji igrač Olimpijakosa. Potpisao je ugovor na dve i po godine, pa navijači jedva čekaju da ga vide na terenu. Danas je u prostorijama kluba održana promocija odličnog napadača.

JA SAM KOMPLETAN IGRAČ: Ben otkrio ŠTA je presudilo da dođe u Crvenu zvezdu (VIDEO)

OGLASIO SE BEN: Tek što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je potpisao, novi igrač Zvezde RAZGALIO fanove na Instagramu

Prisutnima se obratio sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

- Zadovoljstvo mi je da predstavim prvo pojačanje ove zime. Verujem da će se svideti navijačima, kao i da će doprineti disciplini u igri. Ugovor je na dve i po godine – bio je kratak Mrkela.

Odmah po njegovom obraćanju, reč je dobio i novajlija u crveno-belom dresu.

- Došao u najveći srpski klub. Odradio svoj deo posla u Grčkoj i sada je red da to uradi u Srbiji. Što se tiče motiva. prvi motiv je da igram. I trener je bio bitan jer me je on želeo. Igraću u Evropi, a u Grčkoj se nisam naigrao - jasan je Ben.

Osvrnuo se i na to što je prošlog leta u dresu Olimpijakosa postigao gol protiv Partizana, pa su ga novinari pitali da li se mogu očekivati golovi i u dresu Crvene zvezde protiv večitog rivala.

- Želim da dam golove svakom protivniku, pa i Partizanu. Kad se govori o pozicijama, odgovaraju mi sve pozicije u napadu, ali ipak sve zavisi od zahteva trenera - rekao je momak sa Komoranskih ostrva.

Kako navodi, o Zvezdi je čuo samo lepe reči.

- Olimpijakos ima više novca u ovom trenutku, ali Zvezda ima veću tradiciju. A u Grčkoj je bilo i nekih problema koji nemaju veze sa fudbalom. Pričao sam sa Srbima iz Olimpijakosa, Kovačevićem i igračima, i rekli su mi sve najbolje o Zvezdi.

Ben ima 28 godina, rođen je u Francuskoj, a profesionalnu karijeru započeo je u Le Avre 2008. godine. Najviše pogodaka u jednoj klubu postigao je u Veriji, za koju je nastupao dve godine (2013.-2015.) i 25 pogodaka na 61 meču. Za reprezentaciju Komora odigrao je 12 mečeva i postigao četiri gola.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.