VAZURA POTVRDIO: Partizan uskoro dobija POJAČANJA! Evo ko potpisuje za crno-bele (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAZURA POTVRDIO: Partizan uskoro dobija POJAČANJA! Evo ko potpisuje za crno-bele (VIDEO)

Navijači crno-belih zadovoljno trljaju ruke.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura dugo je razgovarao sa novinarima na predstavljanju klupskog kalendara za 2020. godinu, a u jednom trenutku se dotakao i omladinske škole. Klub iz Humske je u sredu potpisao profesionalni ugovor sa Urošem Kneževićem (više pročitajte OVDE), a Vazura je potvrdio da će u narednim danima crno-beli potpisati još neke bisere svoje škole.

Vazura veruje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan ide u dobrom smeru i da ubuduće takođe treba da se oslanja na omaldinsku školu.

- To su sve izvanredni momci koji su prava slika Partizanove škole. Ne bi bilo fer da ne pomenemo Vanju Radinovića, direktora škole, koji svakodnevno ima sa mnom sastanke i radi svaki dan. Juče smo potpisali dete iz naše škole, a za nekoliko dana ćemo potpisati još novih i nastavićemo sa filozofijom da pravimo naše igrače i da podižemo vrednost ekipe i vrednost tih igrača - rekao je Vazura.

Taj detalj možete pogledati na 2:26 minutu snimka razgovora Vazure sa novinarima na promociji klupskog kalendara za narednu godinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.