VAŽNO SAOPŠTENJE UPRAVE PARTIZANA: Grobari na ovo posebno obratite pažnju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŽNO SAOPŠTENJE UPRAVE PARTIZANA: Grobari na ovo posebno obratite pažnju (FOTO)

Crno-bele očekuje start u grupnoj fazi Lige Evrope.

Čelni ljudi crno-belih uputili su jasnu poruku svojim navijačima pred utakmicu sa Jang Bojsom (četvrtak, 19 časova) na startu Lige Evrope. U poruci uprave Partizana stoji da Grobari obrate posebnu pažnju na ponašanje u Švajcarskoj, jer nekim svojim neprimerenim gestom mogu da nanesu štetu klubu.

- Situacija je vrlo ozbiljna. Potpuno jasno smo svima rekli da smo pod uslovnom kaznom i da će svaka provokacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti oštro kažnjena. Igramo prvu u gostima, ali smo mi pred UEFA odgovorni za naše navijače - rečeno je u Partizanu.

ŽELJNO GA ČEKAJU: Ovo je sledeći posao Dejana Radonjića?

TVITER SE JOŠ PUŠI: Srbi se ŠEGAČE sa Hrvatima, a fore i fazoni su ANTOLOGIJSKI (FOTO)

KINGSI PORUČILI ITALIJANIMA: Ako ovo dopustite Bogdanu - UNIŠTIĆE VAS! (VIDEO)

Šampion Srbije je pod kaznom igranja dve utakmice bez publike jer je neko od navijača igrača Olimpijakosa gađao flašom tokom kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi od ta dva meča crno-beli su odradili protiv Videotona, dok će drugi u susretu protiv kijevskog Dinama 28. septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVI SU U NJU GLEDALI: Izgleda PRELEPO i došla je ZBOG Večitog derbija, EVO za koga je navijala! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017

Lepotica...Iako je prošlo nešto manje od mesec dana, od poslednjeg 155. Večitog Derbija, o fudbalskoj svetkovini Srbije i dalje se priča. Ne zbog nepopularnog rezultata, koji su Crvena zvezda i Partizan ostvarili (0:0) i ostavili navijače uskraćene za golove, već zbog posetioca na tribinama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.