Crno-beli nemoćni – Bešiktaš eliminisao Partizan iz Evrope

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli nemoćni – Bešiktaš eliminisao Partizan iz Evrope

Fudbaleri Partizana porazom od Bešiktaša (3:0) eliminisani su iz plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Izabranici Zorana Mirkovića nisu uspeli da ponove uspeh iz prethodne godine kada su obezbedili Evropu. Ovoga puta favorizovani rival bio je prejak i ovde se završava crno-beli put na Starom kontinentu.

Partizan nije dobro ušao u meč i bilo je pitanje kada će turski tim doći do stopostotne prilike ili gola.

Odolevao je vicešampion Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sredinom prvog poluvremena činilo se da su uspostavili ravnotežu, međutim pad koncentracije koštao ih je plasmana u narednu fazu.

Golove za Bešiktaš u prvom poluvremenu postigli su Pepe u 37. i Ozjakup u 45. minutu, oba puta posle loše reakcije zadnje linije.

Partizan u prvom periodu igre nije stvorio niti jednu pravu šansu, golman Utku nije imao posla i Bešiktaš je zasluženo vodio na kraju prvih 45 minuta igre.

Na početku drugog poluvremena crno-beli zaigrali su mnogo bolje i počeli su da stvaraju šanse. Najbolju propustio je Danilo Pantić u 56. minutu kada je pogodio stativu. To će se ispostaviti kao ključan momenat za Partizan, pošto posle toga nisu imali ni približno istu priliku.

Štaviše, Bešiktaš je krenuo ponovo da napada, a na kraju su se zaustavili na tri pogotka. Konačan rezultat postavio je Pepe u 69. minutu, kada je glavom savladao Vladimira Stojkovića.

Bešiktaš je po igri bio mnogo bolji rival i zasluženo idu u grupnu fazu Lige Evrope. Na kraju ukupan rezultat ovog dvomeča je 4:1 za tim iz Istanbula.

Meč ste mogli da pratite putem našeg Live bloga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Potop Partizana u Istanbulu

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Fudbaleri Bešiktaša pobedili su Partizana sa 3:0 u revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope i ukupnim rezultatom 4:1 plasirali se u grupnu fazu drugog po jačini klupskog takmičenja Evrope...Prvi meč u Beogradu završen je remijem - 1:1...Ekipa iz Istanbula je dominirala na "Vodafon" areni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.