Bes Miloševića je urodio plodom – Partizan deklasirao Vojvodinu!

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bes Miloševića je urodio plodom – Partizan deklasirao Vojvodinu!

Fudbaleri Partizana su savladali Vojvodinu sa 4:0 na svom terenu u 15. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izabranici trenera Sava Miloševića su odlično odgovorili na njegovu burnu reakciju posle poraza u prethodnom kolu na gostovanju Čukaričkom i tokom celog meča sa ekipom iz Novog Sada su bili bolji rival.

Ovim trijumfom se Partizan približio trećeplasiranoj Vojvodini na bod zaostatka, ali ima i utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manje.

Domaći tim je, pred više nego polupraznim tribinama stadiona u Humskoj, od početka nametnuo svoj ritam igre, dok su gosti pokušavali iz kontranapada da stvore šanse.

Nešto oštriji pristup u duelima sa protivnicima je koštao fudbalere Vojvodine, pošto je u 29. minutu dosuđen jedanaesterac posle prekršaja Mladena Devetka nad Bojanom Ostojićem u kaznenom prostoru.

Siguran realizator najstrože kazne je bio Bibras Natho, koji je u 43. minutu posle sjajne akcije i dodavanja Umara Sadika postigao svoj drugi pogodak u prvom poluvremenu.

I drugo poluvreme je startovalo u sličnom ritmu, Partizan je napao protivnika od prvog sudijskog zvižduka, što je kao rezultat donelo evrogol Saše Zdjelara u 48. minutu.

Posle dve asistencije Sadik je i sam uspeo da se upiše u listu strelaca, fantastično je prevario protivnika u 69. minutu i uputio neodbranljiv udarac u gol čuvara mreže Vojvodine Emila Rockova.

Gosti su potpuno podbacili, zabeležili su samo jedan udarac u okvir gola, a najveću šansu je propustio Ognjen Đuričin, koji je ispred sebe imao prazan gol posle nesporazuma Bojana Ostojića i Vladimira Stojkovića.

Vojvodina je pretila i preko Nikole Drinčića, odnosno njegovih dobro poznatih slobodnih udaraca i šuteva sa velike razdaljine, ali je svaki od njih Stojković uspeo da odbrani.

Pred fudbalerima Partizana je gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Evrope, a može da ih raduje i to što je naredni protivnik poražen u domaćem šampionatu od Bornmuta.

Tok meča ste mogli da pratite na našem sajtu:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.