Partizan rutinski sa Igokeom

Izvor: B92, 21.Dec.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan rutinski sa Igokeom

Košarkaši Partizana savladali su Igokeu u Štark areni sa 89:73, u 12. kolu regionalne ABA lige.

Izabranici Andree Trinkijerija zabeležili su četvrti uzastopni trijumf i tako se izjednačili na čelu tabele sa Cedevita Olimpijom.

Sa druge strane, klub iz Laktaša, koji ove sezone igra veoma loše, ostao je na pretposlednjem mestu na tabeli.

U međusobni duelima, crno-beli iz Beograda su uglavnom lako izlazili na kraj sa rivalom iz Bosne i Hercegovine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a tako je bilo i ovoga puta.

Igokea je u prvom poluvremenu ispevala da koliko-toliko drži priključak za favorizovanim rivalom, ali je krajem drugog kvartala usledila velika serija domaćih, koja je prelomila susret.

U trećoj četvrtini igralo se poen za poen, a onda je ponovo Partizan uzeo stvari u svoje ruke i stekao dvocifrenu prednost koja je rasla do maksimalnih +19.

Do kraja meča crno-beli su održavali visoko vođstvo, koje nisu ispuštali, pa je duel završen rezultatom 89:73.

Njih je do devete pobede prevodio Markus Pejdž sa 19 poena. Dvocifreni su još bili Nikola Janković sa 16, odnosno Kori Volden sa 12 poena.

Solidan je bio Redži Reding sa osam poena i pet asistencija, dok je Rade Zagorac meč završio sa devet poena i tri asistencije.

U poraženoj ekipi najefikasnijije bio Dorel Rajt sa 15 poena i šest skokova, dok su Darko Talić i Majk Grin ubacili po 13 poena.

Tok meča mogli ste UŽIVO da pratite u LIVE BLOGU B92:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.