Uživo: Novi evroligaški okršaj prvaka Francuske i Srbije, Nanter - Partizan 15:14

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novi evroligaški okršaj prvaka Francuske i Srbije, Nanter - Partizan 15:14

Košarkaši Partizana od 21 čas igraju meč 7. kola Evrolige u Francuskoj, protiv tamošnjeg šampiona Nantera, a zbivanja sa ovog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli su preslišali Nanter u hali Pionir, ali nedugo zatim počeli su veliki problemi za prvaka Srbije. Povredio se plejmejker Vesterman, za kog je sezona završena, bar dvojica igrača su uvek bila "van stroja", poput Amerikanca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kinsija i Muslija, pa je domaćin u ovaj meč ušao kao veliki favorit, veoma rešen da se revanšira za debakl u Beogradu.

I, odlično je počeo Nanter, poveo je sa 9:4 za dva minuta, ali je onda Milosavljević trojkom sprečio domaćine da se razmahnu baš koliko su to poželeli.

Borba se vrlo brzlo rasplamsala i to prilično kratkim napadačkim akcijama. Sa jedne strane Nzuli, pogocima i izvan i unutar 6,75, a druge Partizanov Francuz Dalo, uzvrativši istom merom, doveli su timove do rezultata 13:14 u četvrom minutu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DALEKO JE TOP 16: Partizanu presudile sopstvene greške protiv Nantera!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2013

"Crno-beli" izgubili 22 lopte i ni odličan šut za tri poena nije mogao da ih spase protiv francuske ekpe koja je u tesnoj završnici slavila 62:61

Nastavak na Telegraf.rs...

Uživo: "Grobari" i u Franucskoj nose crno-bele, Nanter - Partizan 17:21

Izvor: Blic, 28.Nov.2013

Košarkaši Partizana od 21 čas igraju meč 7. kola Evrolige u Francuskoj, protiv tamošnjeg šampiona Nantera, a zbivanja sa ovog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Trenutno: Druga četvrtina u toku..U toku je druga četvrtina, prvu je Partizan dobio sa 17:19, a u koju je tim Duška...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.