Uživo: Lovernj nokautiran, grobari stigli i u Francusku, Nanter - Partizan 31:29

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Lovernj nokautiran, "grobari" stigli i u Francusku, Nanter - Partizan 31:29

Košarkaši Partizana od 21 čas igraju meč 7. kola Evrolige u Francuskoj, protiv tamošnjeg šampiona Nantera, a zbivanja sa ovog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Trenutno: Druga četvrtina u toku

U toku je druga četvrtina, prvu je Partizan dobio sa 17:19, a u koju je tim Duška Vujoševića ušao sa zonskom odbranom "1-3-1". To je umirilo početne napade domaćih, a "+4" za crno-bele dodatno je probudilo njihove brojne pristalice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje su doputovale ne bi li bodrile srpskog prvaka i na ovom meču.

A gostujući navijači su prilično zanemeli u 14. minutu, kada se Partizanov centar Žofri Lovernj u jednom trenutku sudario sa rivalom, a zbog nehotičnog udarca laktom u glavu, a potom glave o parket, morao je da izađe iz igre. Nanter je to iskoristio da brzim napadom povede sa 24:21, a odmah potom Vujošević je zatražio tajmaut, posle čega se i francuski centar crno-belih vratio u igru.

Razigrao se, srećom po crno-bele, Dragan Milosavljević, koji je dobrom odbranom i trojkom primakao Partizan na 31:29, ali je trojkom uzvratio Lajti, još jednom podigavši publiku na noge, baš kao kada je, koji minut ranije, uhvatio loptu odbijenu od obruča i, u letu, zakucao.

Sjajna uvodna četvrtina Partizana

Crno-beli su preslišali Nanter u hali Pionir, ali nedugo zatim počeli su veliki problemi za prvaka Srbije. Povredio se plejmejker Vesterman, za kog je sezona završena, bar dvojica igrača su uvek bila "van stroja", poput Amerikanca Kinsija i Muslija, pa je domaćin u ovaj meč ušao kao veliki favorit, veoma rešen da se revanšira za debakl u Beogradu.

I, odlično je počeo Nanter, poveo je sa 9:4 za dva minuta, ali je onda Milosavljević trojkom sprečio domaćine da se razmahnu baš koliko su to poželeli.

Borba se vrlo brzlo rasplamsala i to prilično kratkim napadačkim akcijama. Sa jedne strane Nzuli, pogocima i izvan i unutar 6,75, a druge Partizanov Francuz Dalo, uzvrativši istom merom, doveli su timove do rezultata 13:14 u četvrtom minutu.

Košarkaške strasti su se potom, nekako bez najave, naglo smirile. Do kraja prve deonice postignuto je još samo devet poena, pa je Partizan otišao na prvi obavezni predah za 17:19 u svoju korist, uz pet Dalovih i tri Milosavljevićevih poena, dok se kod domaćih istakao Danijels, sa šest.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Lovernj nokautiran, "grobari" stigli i u Francusku, Nanter – Partizan 31:29

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Košarkaši Partizana od 21 čas igraju meč 7. kola Evrolige u Francuskoj, protiv tamošnjeg šampiona Nantera, a zbivanja sa ovog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.