Užasna scena! Jeste li videli šta je Ibra uradio bivšem fudbaleru Partizana? (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užasna scena! Jeste li videli šta je Ibra uradio bivšem fudbaleru Partizana? (video)

Mora na operaciju...

Pisali smo već, utakmica MLS lige, derbi Los Anđelesa između LA Galaksija i FC Los Anđelesa protekao je u znaku Zlatana Ibrahimovića koji je upisao het-trik u pobedi Galaksija od 3:2, ali i koji je u finišu ušao u sukob sa stručnim štabom gradskog rivala.

Međutim, nije ni to sve, najgore je ostavio za sam kraj sudijske nadoknade, kada je laktom teško povredio protivničkog fudbalera Muhameda El Monira, bivšeg beka Partizana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nove informacije na tu temu pojavile su se i na društvenim mrežama. Epilog svega je da je El Muniru pukla kost lobanje, da ima vidljivu rupu na desnoj strani lica i njegova povreda moraće da se sanira hirurškim zahvatom.

-

pic.twitter.com/aO2LSQJaj1

— Amro Tarek (@AmroAbdelAziz) July 22, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IBRAHIMOVIĆ OZBILJNO POVREDIO BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA Od lakta pukla kost lobanje, od sudije NI ŽUTI KARTON /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019

Zna Zlatan Ibrahimović često da pretera, takav je bio i slučaj u nedelju tokom derbija Los Anđelesa kada je povredio Mohameda El Monira. More. The post IBRAHIMOVIĆ OZBILJNO POVREDIO BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA Od lakta pukla kost lobanje, od sudije NI ŽUTI KARTON /VIDEO/ appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.