Uveo Partizan u Ligu šampiona, sad se bori sa koronom, i ne samo on...

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 00:02

Uveo Partizan u Ligu šampiona, sad se bori sa koronom, i ne samo on...

Koronavirus sve prisutniji u našem sportskom svetu.

Sve više naših bivših i sadašnjih sportista ovih dana došlo je u kontakt sa koronavirusom, a najnovija večerašnja informacija na tu temu objavljena je na portalu ''Direktno''.

Prema njihovim informacijama, zaražen je i nekadašnji fudbaler, a kasnije i trener Partizana Aleksandar Stanojević, pod čijim vođstvom su crno-beli 2010. godine drugi put izborili plasman u grupnu fazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona.

I ne samo on, već i njegov nekadašnji saigrač iz Partizana s kraja devedesetih, tada golman crno-belih Nikola Damjanac, koji se već godinama bavi menadžerskim poslom.

Inače, Stanojević je svoj prethodni trenerski angažman imao u kineskom Peking Reneu, sa kojim se rastao prošlog leta. Posle odlaska iz Partizana 2012. godine, Stanojević je najviše vremena proveo u kineskim klubovima (Peking Guan, Dalijen Aerbin), vodio je i izraelski Makabi iz Haife, kao i saudijsku Al Kadisiju.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.