Izvor: RTS, 12.Avg.2022, 11:11

Urošević i Stevanović: Navijači nas nisu maltretirali

Domaći mediji uz fotografije igrača i ispred južne tribine i “razgovora“ sa navijačima izvestili su o navodnim nemilim scenema posle utakmice i eliminacije Partizana od AEK-a. Kapiten Urošević i golman Stevanović demantovali su takve tvrdnje.
Igrači Partizana oštro su demantivali sve natpise na tu temu.

"Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi. Želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova."
"Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu", poručili su kapiten Slobodan Urošević, i golman Nemanja Stevanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrači Partizana: Laž je da su nas navijači maltretirali i nasilno skidali dresove

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2022

Kapiten i golman Partizana, Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović saopštili su danas da nisu tačni navodi pojedinih medija su navijači "maltretirali" fudbalere crno-belih posle utakmice protiv kiparskog AEK-a i da su im "nasilno skidali dresove".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.