Urošević i Ostojić: Najbitnije da smo smo prošli u grupnu fazu

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urošević i Ostojić: Najbitnije da smo smo prošli u grupnu fazu

Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su u revanš meču plej-ofa odigrali nerešeno 1:1 (0:0) protiv norveškog Moldea.
Crno-beli su ukupnim rezultatom 3:2 izborili evropsku jesen, a junak je bio Nemanja Miletić koji je u 80. minutu izjednačio i postigao gol vredan Lige Evrope.. 

"Došli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa jednim ciljem, a to je da prođemo dalje i to smo uspeli. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali imali više izglednijih šansi. Mi smo im poklonili neke šanse, ali teren je takav, nismo toliko navikli na veštačku podlogu. U drugom poluvremenu znali smo da će oni krenuti na sve ili ništa. Dali su gol, mi smo se vratili. Miletić je postigao fantastičan gol i mislim da je ovo realan ishod utakmice, da smo zaslužili da prođemo dalje", rekao je Urošević posle meča.
Partizan se po deveti put u klubskoj istoriji plasirao u Ligu Evrope.
"Najbitnije da smo prošli u grupnu fazu. Mogu da budem zadovoljan prvim poluvremenom, drugo nismo odigrali kako treba. Uspeli smo da postignemo gol i drago mi je zbog toga. Doneli smo mnogo klubu, svima nama igračima. Čestitam svima, stvarno su dali sve od sebe. Hvala im na tome", rekao je Stojić posle meča.
Fudbaleri Partizana rivale na žrebu za Ligu Evrope sačekaće iz trećeg šešira zajedno sa Sent Etjenom, Karabagom, Fejnordom, Hetafeom, Espanjolom, Malmeom, Standardom iz Liježa, Vulverhemptonom, Renom, Rozenborgom i Bašakšehirom, sa kojima ne može da se sretne.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urošević: Realan ishod utakmice, zaslužili smo LE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević istakao je da su crno-beli u Moldeu ostvarili cilj i da je ishod dvomeča protiv norveškog kluba u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope bio realan...Izabranici Sava Miloševića sinoć su odigrali nerešeno 1:1 protiv Moldea, ali su zahvaljujući prednosti iz prvog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.