Uroš Đurđević - Tragedija, kome je posvetio gol? (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Đurđević - Tragedija, kome je posvetio gol? (video)

Kroz težak peiod prošao je srpski napadač, dolaze li bolji dani za njega?

Posle serije loših rezultata, ekipa španskog Sportinga iz Hihona konačno je uspela da pobedi.

Na svom terenu, Sporting je sinoć u 19. kolu Segunde savladao Ponferadinu sa 1:0, a čovek odluke bio je bivši napadač Partizana Uroš Đurđević.

On je u 75. minutu meča preciznim udarcem sa nekih 17-18 metara, malo iskosa sa leve strane uspeo da pošalje loptu u suprotni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugao, u malu mrežu i svom timu donese tri boda u ovoj utakmici.

Ovaj gol je proslavio visoko podignutim rukama uz pogled ka nebu, a posle meča otkrio je španskim novinarima o čemu se radi.

Nažalost, saopštio je da je njegov stric izvršio samoubistvo pre petnaestak dana, da je bio veoma uzbuđen i da je gol posvetio njemu.

Đurđević je ove sezone postigao tek tri gola u španskoj Segundi, pa se nadamo daje ovaj pogodak možda i uvod u njegovu novu golgetersku seriju posle teških trenutaka koje je doživeo.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PORODIČNA TRAGEDIJA BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Uroš Đurđević postigao gol, a onda ga savladale emocije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Dec.2019

Sporting iz Hihon je u 19. kolu Segunde savladao Ponferadinu na svom terenu sa 1:0, a čovek odluke bio je bivši napadač Partizana Uroš Đurđević.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.