SUPERLIGA SRBIJE: Parni valjak u nastavku ubacio u TREĆU brzinu! Crno-beli EKSPRESNO razmontirali TSC (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 15:21

SUPERLIGA SRBIJE: Parni valjak u nastavku ubacio u TREĆU brzinu! Crno-beli EKSPRESNO razmontirali TSC (VIDEO)

Izabranici Aleksandra Stanojevića stigli do petog uzastopnog trijumfa.

Fudbaleri Partizana pobedili su TSC u 35. kolu Superlige Srbije rezultatom 3:1 (0:0), sigurnijom igrom u drugom poluvremenu.

Domaćin je bolje ušao u meč, od samog starta krenuo sa napadima i već na početku susreta Nemanja Jović nije realizovao „zicer“, kada ga je pročitao golman Filipović i u situaciji „jedan na jedan“ izašao kao pobednik.

Neobjašnjivo su posle toga izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandra Stanojevića stali, dozvolivši gostima da preuzmu ritam i više puta ozbiljno zaprete Vladimiru Stojković.

Dva puta je udarce oprobao Mihailo Banjac, koji su završili pored gola domaćih, da bi u samom finišu poluvremena i Nenad Lukić mogao da se proslavi. Šutirao je precizno po zemlji, ali je kapiten Partizana ponovo zablistao i doprineo da mreže na kraju poluvremena miruju.

Uspeo je, ipak, Parni valjak da početkom drugog dela slomi „žilave“ goste i iz penala dođe do kapitalne prednosti preko Birbasa Natha, koji je nastavio niz uspešnosti pri izvođenju najstrožih kazni.

A onda – brodolom Krstajićevog tima! Za samo 120 sekundi primili su još dva pogotka i morali da čestitaju crno-belima na 21. pobedi u prethodna 22 meča, odnosno, petom uzastopnom trijumfu. Sve što su gosti uspeli da urade, bio je počasni pogodak, koji je postigao Duronjić.

Kako je duel u Humskoj tekao, pročitajte u nastavku teksta.

Sve je gotovo u ovogodišnjem izdanju Superlige Srbije - barem što se tiče samog vrha. Crvena zvezda je osvojila titulu, četvrti put zaredom, a drugoplasirani Partizan je siguran na drugom mestu.

Zbog toga utakmica 35. kola u Beogradu između crno-belih i gostiju iz Bačke Palanke, ekipe TSC-a, nema rezultatski značaj za četu Aleksandra Stanojevića, ali ime Partizana ih obavezuje da jurišaju na pobedu i da u dobrom raspoloženju i formi dočekaju borbu za preostali trofej koji mogu da osvoje - finale Kupa Srbije protiv Zvezde koje se igra na stadionu Rajko Mitić 25. maja.

Tekstualni prenos meča koji počinje od 16 časova, detalje iz minuta u minut možete pratiti na sajtu Srbija Danas:

UTAKMICA JE POČELA.

TOK MEČA.

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

PARTIZAN - TSC 3:1 (0:0)

STADION: U Humskoj.

Bez prisustva gledalaca.

STRELCI: Natho (penal) 53, Holender 65, Jojić 67. - Duronjić 82.

SUDIJA: Srđan Jovanović.

ŽUTI KARTONI: Holender, Vujačić (Partizan), Stanojev, Petković, Tumbasević (TSC)

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Jojić (77. Terzić), Natho (71. Pavlović), Jović (71. Stevanović) – Holender (71. Štulić). KLUPA: Popović (G), Banjak, D. Stojković, Pavlović, Živković, Ostojić, Štulić, Terzić, Čolić, Stevanović, Smiljanić.

TSC (4-2-3-1): Filipović – Petković, Antonić, Damjanović, Petrović – Banjac (79. Tumbasević), Tomanović (67. Dakovac) – Stanojev, Milićević, Zec – Lukić. KLUPA: Jorgić (G), Santrač, Varga, Skopljak, Tumbasević, Dostanić, Duronjić, Đokić, Tomašević, Đakovac, Ratkov.

Superliga Srbije, 35. kolo

Utorak:

OFK Bačka - Novi Pazar 0:1 (0:1)

Radnik - Spartak 2:0 (0:0)

Napredak - Čukarički 1:0 (0:0)

Javor - Proleter (NS) 1:1 (1:0)

Mladost - Voždovac 1:0 (1:0)

Sreda:

16.00 Partizan - TSC 3:1

16.00 Inđija - Mačva

16.00 Vojvodina - Radnički

16.00 Zlatibor - Metalac

18.05 Rad - Crvena zvezda
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARTIZAN DOČEKUJE TSC: Duel Stanojevića i Krstajića! (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2021

Utakmica bez prevelikog takmičarskog značaja! U okviru Superlige sastaju se domaći Partizan i gosti iz Bačke Topole – TSC. Dosta slabija sezona za TSC u odnosu na prošlu, što najbolje govori njihov ovosezonski plasman na tabeli Superlige Srbije. Glavni arbitar na današnjem susretu je Srđan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.