NOVO RAZOČARANJE ZA PARTIZAN! Crno-beli nisu iskoristili kiks Zvezde, Đuričić i Radnički nadmudrili Beograđane

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 17:30

NOVO RAZOČARANJE ZA PARTIZAN! Crno-beli nisu iskoristili kiks Zvezde, Đuričić i Radnički nadmudrili Beograđane

Derbi 12. kola Superlige igrao se na jugu Srbije.

Kakvo razočaranje za navijače Partizana! Crno-beli su poraženi na gostovanju niškom Radničkom rezultatom 1:0 (0:0) u 12. rundi Superlige, u kolu u kojem je Crvena zvezda remizirala sa Javorom.

Totenhem igra sjajan i efikasan fudbal ove sezone, ali to nekad  ne materijalizuje osvajanjem bodova. Večeras (21.00) Murinjov tim ide na noge Barnliju, a kvota na dvojku je 1,55, dok je kombinazzija 2&3+ 2,20. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Totenhem.

Tim iz Humske, međutim, ne samo da nije smanjio zaostatak na tabeli za liderom, već je prednost crveno-belih od ponedeljka uveče devet bodova. Ekupa Aleksandra Stanojevića je razočarala u duelu sa Nišlijama i upisala treći poraz od starta šampionata..

Samo u prvih 20-ak minuta drugog poluvremena Partrizan je bio konkretan. Propustili su gosti dve-tri dobre prilike, a onda je usledio hladan tuš i evrogol Pantelića u 78. minutu koji je odlučio pobednika na “Čairu”.

Milan Đuričić, trener Radničkog, dočekao je tako da u prvom meču od neočekivanog odlaska iz Humske, stane na žulj crno-belima. Sačekali su domaćini šansu i praktično iz jedinog ozbiljnog šuta na gol došli do tri boda.

Tekstualni prenos meča pratili ste na našem sajtu.

II poluvreme

Radnički Niš - Partizan 1:0 (0:0)

STADION: Čair.

SUDIJA: Miloš Milanović.

STRELAC: Dušan Pantelić u 78. minutu.

ŽUTI KARTONI: S. Marković, Stojković (Partizan), Gavrić (Radnički).

RADNIČKI NIŠ: Ristić, Aksentijević, Ćirković, Đuranović (od 71. Kasalica), Đuričković (od 81. Momčilović), Gavrić (od 90. Lazić), Kovačević, Marković, Pantelić (od 81. Pantelić), Stevanović, Živković (od 71. Đurić)..

PARTIZAN: Stojković - Miljković, Banjak, S. Marković, Obradović - Zdjelar, Natho (od 85. Brežančić) - Lutovac (od 76. Šćekić), Stevanović (od 46. Holednder), Asano (od 76. Štulić) - Bajbek (od 62. Pavlović).

SUPERLIGA SRBIJA, 12. kolo

Nedelja

Bačka - Inđija 1:2 (1:1)

(Zličić 42 - Nešković 33, Obradović 67)

Novi Pazar – Rad 2:1 (2:1)

(Nikčević 28, Sise 43 – Sise 40 ag)

Zlatibor – Vojvodina 0:2 (0:0)

(Drinčić 58, Andrić 78)

Mačva - Napredak 1:2 (0:2)

Proleter - Voždovac 1:1 (1:0)

Crvena zvezda - Javor 0:0

Ponedeljak

Metalac - Radnik 1:1

Radnički - Partizan 1:0

Spartak - Mladost 1:0

TSC - Čukarički 0:0

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.