UŽIVO: Partizan krenuo u finišu prve deonice, crno-beli vode posle prvih 10 minuta

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan krenuo u finišu prve deonice, crno-beli vode posle prvih 10 minuta

Crno-beli će protiv Ritasa u “Štark Areni” imati treću priliku da overe plasman u drugu rundu Evrokupa U danu kada je predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio prekid saradnje sa centrom Artsiomom Parahovskim, crno-beli pred svojim navijačima imaju treću meč loptu za overu plasmana u Top 16 fazu Evrokupa.Izabranici Andree Trinkijerija, posle dva uzastopna poraza u drugorangiranom Evroliginom takmičenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od Venecije i Tofaša, protiv litvankog Ritasa će pokušati da ostvare trijumf vredan mesta u drugoj fazi Evrokupa.Detalje sa meča Partizana i Ritasa pratite iz minuta u minut u tekstualnom prenosu na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Partizan vodi u Areni, prva četvrtina u znaku Zagorca! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019

"Crno-beli" se odlepili nakon odlične završnice u drugoj četvrtini...Košarkaši Partizana vode protiv Ritasa 46:40 nakon prvog poluvremena utakmice 8. kola Evrokupa u Beogradu...Držali su se "crno-beli" na početku zahvaljujući sjajnom Zagorcu koji je postigao ukupno 12 poena u prvoj četvtini,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.