UŽIVO: Spartak pred prvencem protiv Partizana

Izvor: Mondo, 16.Mar.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Spartak pred "prvencem" protiv Partizana

Partizan i Spartak odmeriće snage u 27. kolu Superlige Srbije.

Partizan će za kratko vreme odigrati treći meč, koji će ujedno biti i glavni test za Žarka Lazetića. Doskorašnji asistent Zorana Mirkovića doveo je u sredu crno-bele do polufinala Kupa Srbije i ukoliko danas savlada Spartak iz Subotice imaće velike šanse da od strane uprave kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Humske ulice bude proglašen za šefa stručnog štaba.

Meč 27. kola Superlige igra se u Humskoj i po "parni valjak", računajući samo šampionat, dolazi posle dva uzastopna poraza i jednog remija. Partizan je posle pobeda nad Bačkom i Proleterom, remizirao sa Crvenom zvezdom i izgubio od Radničkog iz Niša i Voždovca. 

FOTO: Miletić bacio kopačku - ništa od reprezentacije?

S druge strane, Spartak je vezao dve pobede u prvenstvu, ali je za razliku od današnjeg rivala, eliminisan iz Kupa.

Žarko Lazetić odlučio se da i pored nesuglasica koje su postajale u Kruševcu u tim vrati Nemanju Nikolića, koji će pored Rikarda Gomeša biti udarna napadačka poluga Partizana. U tim se vratio Nemanja R. Miletić. On je zbog bolova u leđima propustio poslednje dve utakmice.

Partizan - Spartak 1:3 (trenutni rezultat)

Glavni sudija utakmice je Miloš Milovnović.

PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić (od 28' Šehović), Valijente, Pavlović, N. G. Miletić – Šćekić (od 57' Kosović), Zdjelar, Zakarić, Pantić (od 40' Tošić) – Nikolić, Rikardo.



SPARTAK: Ostojić – Tekijaški, Kerkez, Otašević, Milošević – Glavčić, Maričić – Tufegdžić (od 67' Mladenović), Đenić (od 83' Đorđević), Denković – Obradović.

82' Velika šansa za Zakarića, šutirao je iskosa sa leve strane, sa nekih 13-14 metara, ali je Ostojić odbranio i ovaj pokušaj fudbalera Partizana.

65' Ostojić je u poslednjem trenutku intervenisao ispred Rikarda Gomeša. Bila je to lepa akcija Partizana.

62' i 63' Bio je ugrožen Miloš Ostojić, ali udarci Zorana Tošića i Gorana Zakrića minut kasnije nisu bili precizni.

PREČKA!

53' "Raspala" se odbrana Partizana, gotovo svaki napad Spartaka je prilika. Denković je posle odličnog centaršuta pogodio prečku.

GOOOL!

50' Posle pet minuta igre Spartak je uspeo da potpuno preokrene rezultat. Nemanja G. Miletić je pogrešio posle centaršuta, lopta se od njegove noge odbila do Dejana Đenića, kome nije bilo teško da sa pet metara savlada Vladimira Stojkovića.

Izvor: TV Arena sport/MONDO

Završeno je prvo poluvreme...

40' Lazetić je morao da izvrši i drugu prinudnu izmenu. Danilo Pantić se požalio na povredu, tako da je umesto njega na terenu Zoran Tošić.

34' Još jedna prilika za Spartak posle udarca Denkovića. Ovaj put je Stojković odbranio.

28' Miletić, ipak, ne može. Šehović ulazi umesto njega. Desni bek Partizana se prilično iznervirao zbog povrede, da je još na terenu skinuo kopačku i bacio je u reklame.

- Nemanja R. Miletić se povredio, već dugo je van igre. Žarko Lazetić je već poslao Zlatana Šehovića na zagrevanje. Vratio se desni bek u igru...

20' Nova šansa za Spartak. Glavčić je mogao da za dva minuta donese preokret.

GOOOL!

18' Spartak se otvorio posle primljenog gola, izveo nekoliko opasnih napada i u 18. izjednačio. Stefan Denković je lepo prevario Nemanju R. Miletića i pogodio donji desni ugao. Stojković je bio nemoćan.

10' Nova prilika. Partizan ne izlazi iz kaznenog prostora Spartaka. Šansu je propustio Nemanja Nikolić.

PENAL I GOL!

8' Stefan Denković je slučano igrao rukom, ali pošto je prvo odigrao nogom, a ovaj prekršaj nije promakao sudiji Milošu Milovanoviću. Loptu je namestio Rikrado i pogodio!

- Velika ofanziva Partizana...

7' Šut Strahinje Pavlovića, nema promene rezultata.

4' i 5' Dve dobre prilike za Partizan! Prvo je posle dobre lopte Danila Pantića i centaršuta Gorana Zakarića najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš imao šansu, međutim fudbaler Spartaka je rukom otklonio opasnost, ali se nije oglasio sudija Milovanović. Nepun minut kasnije je Kazarić gađao iskosa sa desne strane, dalji ugao, međuim nije bio precizan.

- Na tribinama nešto preko 1.000 navijača. Loša poseta u Humskoj. Počinje utakmica...



Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.