PARTIZANOVI KLINCI REŽIRALI POBEDU: Crno-beli preživeli žilave Pazarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 16:32

PARTIZANOVI KLINCI REŽIRALI POBEDU: Crno-beli preživeli žilave Pazarce

Težak meč.

FK Partizan savladao je Novi Pazar 2:0. Crno-beli su golove postigli u drugom poluvremenu. Strelci su bili Milovanović u 50. i Jović u 59. minutu.

Veoma nezanimljivo prvo poluvreme je odigrano u Humskoj. Partizan je imao inicijativu, ali sem par pokušaja sa distance nisu uspeli da ozbiljnije ugroze gol gostiju.

Najbolju priliku je imao Menig u finišu prvog dela, kada je njegov udarac zaustavio sjajni Vujanac. Novi Pazar jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je uspevao da pređe centar, tokom čitavih 45 minuta bili su sabijeni u svojih 16 metara.

Drugo poluvreme - druga priča. U igru ulazi Marko Milovanović i odmah materijalizuje svoje prisustvo na terenu. Menig je prošao po desnoj strani, uputio centaršut, a mladi napadač je pogodio dalji ugao za vođstvo Partizana.

Crno-beli su duplirali prednost u 59. minutu, kada je Jović bio siguran sa bele tačke. Rikardo Gomeš je pao posle duela sa Simovićem i sudija Stojanović je bio neumoljiv.

Partizan je do kraja utakmice imao još nekoliko prilika, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Crno-beli su pobedom ponovo na plus tri u odnosu na Crvenu zvezdu i u dobrom raspoloženju očekuju meč Lige konferencija protiv Anotrozisa.

Partizan - Novi Pazar 2:0 (0:0)

Strelci: Milovanović u 50. i Jović u 59.

Stadion: Humska 1

Sudije: Stojanović Andrija, Radoičić Nenad, Krstić Ivan

FK Partizan: Stevanović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Jojić, Pavlović (od 46. Jović), Pantić (od 46. Milovanović), Menig (od 69. Šćekić), Rikardo (od 69. Holender)

FK Novi Pazar: Vujanac, Vlajković, Pavišić, Delimeđac, Zimonjić , Lončar, Joksimović, Mladenović, Kiković, Dimić, Ratković.

Čitav tok meča uživo mogli ste pratiti na sajtu SrbijaDanas.

Bravo, mali🖤🤍🔥 #FKPartizan pic.twitter.com/B9VRYgbKHH

— Grobarka (@ima1tim) December 5, 2021

⏳ POLUVREME: FK Partizan 0️⃣:0️⃣ FK Novi Pazar pic.twitter.com/HKVkwPu8Z8

— FK Partizan (@FKPartizanBG) December 5, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.