MILOŠEVIĆEVE IZMENE URODILE PLODOM: Stranci RAZBILI Javor! Debitovali Banjak i Stojković

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 19:58

MILOŠEVIĆEVE IZMENE URODILE PLODOM: Stranci RAZBILI Javor! Debitovali Banjak i Stojković

Meč 3. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana deklasirali su Javor u 3. kolu Superlige Srbije. Izabranici Sava Miloševića slavili su sa 4:0, a pobednik je bio rešen več posle prvog dela. Tako su uspeli crno-beli da se vrate na samo minus tri u odnosu na lidera Crvenu zvezdu.

Strelci u prvom delu su bili Umar Sadik dva puta (13. iI 18.) i jednom Sejduba Suma(25. minut), a konačan rezultat je postavio Asano u 75. minutu. Moglo je biti ubedljivije, ali imali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I Ivanjičani prilike da postignu barem jedan pogodak.

Strateg crno-belih Milošević odlučio se na dosta promena i meč je započeo sa sledećim timom: Popović – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – Stevanović, Suma, Asano – Sadik. Ove promene su se pokazale svrsishodne i dale su rezultat.

U timu nije bilo možda I najboljeg igrača Partizana Bibrasa Natha, ali to se nije videlo. Čak je Partizan delovao opasnije I prvi put ove sezone delovali su kao ekipa koja zna šta želi na terenu.

Debitovao je Maki Banjak i pokazao da Savo Milošević može itekako da računa na njega u nstavku sezone. Pred kraj je svoju priliku dobio I Denis Stojković, ali nedovoljno da bi se dao sud i o njegovoj igri.

Partizan – Javor 4:0 (3:0)

Stadion: FK Partizan

Sudija: Zoran Široki

Strelci: Umar Sadik 13, 18, Sejduba Suma 25, Takuma Asano 75.

Partizan: Popović, Lutovac, Brežančić, Banjak, Vitas, Zdjelar, Šćekić (od 78. Smiljanić), Suma (od 78. Stojković), Stevanović (od 66. Stvanović), Asano (od 85. Čolić), Sadik (od 85. Matić).

Javor: Lazović, Maričić, Jevremović, Pavišić, Otašević, Zvekanov, Radivojević, Piščević, Mladenović, Luković, Tanko.

U našem lajvu ispod ovog teksta možete pročitati šta se iz minuta u minut dešavalo na utakmici:

KRAJ PRVOG DELA

Partizan je dobio potencijalne rivale u kvalifikacijama u Ligi Evrope. Crno-beli bi na žrebu mogli da dobiju RFS i Valmeiru iz Letonije, kao i rumunski Botosani

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.