UŽIVO: Šćekić probio bunker Velšana!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Šćekić probio "bunker" Velšana!

Počinje Partizanov evropski put. Prva prepreka Konas Ki, duel u Rilu počinje u 19.30.

Partizan u 19.30 počinje ovosezonski evropski put. Start u Superligi prošle nedelje bio je uspešan, a većina je ubeđena da će se crno-beli posle Inđije zadovoljani vratiti i iz Velsa.

Iako su igrači i stručni štab "parnog valjka" ostali poprilično rezervisani u najavi utakmice, nema sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan veliki favorit protiv poluamaterskog kluba Konas Ki Nomads.

Konas Ki pozdravio CRNO-BELE: Dobro došli u VELS!

Ali, nikako ne bi trebalo zaboraviti činjenicu da su Velšani eliminisali Kilmarnok u prvom kolu, a da su Beograđani već imali jednu neslavnu epizodu protiv amatera, tada iz Republike Irske.

Trener Partizana Savo Milošević izveo je najjači sastav u ovom trenutku.

Izvor: MONDO

SASTAVI:

KONAS KI - PARTIZAN

Sudija: Mihal Očenaš (Slovačka)

KONAS KI: Bras - Dizni, Horan, Holms, Roberts - Pul, Oven, Vajld, Moris, Volf (od 58' Bakare) – Insal.

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović - Sadik (od 46' Ožegović).

IZ MINUTA...

GOOOL!

62' Partizan je konačno poveo, strelac je bio Aleksandar Šćekić! veći deo posla na levoj strani završio je Slobodan Urošević, posle centaršuta beka crno-belih, lopta se od Ožegovića odbila na ivicu kazenog prostora, gde ju je Šćekić pokupio i iz prve smestio u mrežu rivala.

OPET PROMAŠAJ!

48'
Đorđa Ivanovića! Dobru loptu mu je dao Suma, a krilni napadač Partizana iskosa sa leve strane šutirao pravo u golmana Brasa.

46' Savo Milošević napravio je prvu izmenu. Na poluvremenu je zamenio Umara Sadika, a šansu je u drugom delu igre dobio Ognjen Ožegović.

Partizan je bio bolji, ali to se ne vidi kroz rezultat! Imali su Beograđani nekoliko dobrih situacija ispred gola "Nomada". Velšani su gotovo bezopasni.

Nova gužva, ovaj put je pobesneo golman Vladimir Stojković. Dosta su grubi igrači Konas Kija, a crno-beli su takvu igru protivnika trpeli prvi deo utakmice, međutim kako vreme odmiče sve manje imaju razumevanja za poluamatere iz Velsa. Još ako se tome doda i činjenica da ne mogu da probiju "bunker"...

45' Zoran Tošić je dobio žuti karton, kao i igrač Konas Kija. Zapisani su zbog čarke.

26' Veliki pritisak Partizana...

PAVLOVIĆ!

19' Nekako se Strahinja Pavlović našao u poziciji napadača. Pre toga je sve lepo uradio Sadik, napravio dribling i odigrao u prostor za mladog štopera, koji je šutirao iskosa sa leve strane, ali pravo u Brasa.

NOVA PRILIKA ZA CRNO-BELE!

12' Golman Bras je loše ispucao loptu, ali ništa bolja nije bila ni završnica Umara Sadika. Nigerijcu je bio otvoren put ka golu, šutirao je sa 16 metara, traljavo i pored gola.

9' Saša Zdjelar je šutirao iz daljine preko gola! Pre toga je Strahinja Pavlović bio u prodoru po levoj strani terena.

ŠANSA!

6' Prva velika prilika za Partizan. Kombinovali su Sejduba Suma i Zoran Tošić, odigrali su "dupli pas" na ivici kaznenog prostora, Suma je spustio loptu za Tošića, koji je šutirao pored gola.

- Utakmica je počela...

Igrači Partizana izlaze na teren stadiona u Rilu.

Izvor: FK Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.