PARTIZAN U ZAVRŠNICI SLOMIO ČAČANE: Crno-beli se mučili sa Borcem

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 17:11

PARTIZAN U ZAVRŠNICI SLOMIO ČAČANE: Crno-beli se mučili sa Borcem

Sve rešeno u poslednjim minutima

Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu u utakmici 19. kola Jadranske lige ekipu Borca iz Čačka sa 75:68 (18:17, 13:14, 22:14,22:23)

Crno-beli su fantastično počeli meč, poveli sa 8:0, ali je onda prednost krenula da se topi, te je do kraja prvog poluvremena utakmica bila u egalu.

Start susreta obeležila je i povreda iskusnog krilnog centra Čačana, Save Lešića.

Serijom 8:0 Partizan je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i drugo poluvreme, uspeo je da se odlepi na "plus 12", ali su gosti sve vreme držali crno-bele na oku, te se razlika uglavnom kretala između četiri i šest poena prednosti za domaćina. Poslednji trenuci potpuno su pripali Partizanu, koji je sve to iskoristio i slavio.

THE END: @PartizanBC prevail over @BoracKlub in Belgrade. #ABALiga pic.twitter.com/FewU3abJ6B

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) February 5, 2022

Loš je bio tim Željka Obradovića u realizaciji u napadu, uz ne tako dobar procenat šuta. Sa druge strane, četa Marka Marinovića mučila se i sa penala, ali isto tako i sa efikasnošću u napadu.

Najbolji u redovima pobednika bio je Aleksa Avramović sa 18 poena. On je ujedno i pokrenuo tim u drugom poluvremenu. Najefikasniji u Borcu bili su Todorović sa 13 poena i Tomašević sa dva manje.

Susret Partizana i Borca mogli ste pratiti uživo na SrbijaDanas.

 ❌ ALEN SMAILAGIĆ ❌#ABALiga @PartizanBC pic.twitter.com/DoDrrCBbKA

Počela je utakmica 19. kola @ABA_League!#KKPartizan 🆚 @BoracKlub #ABALiga pic.twitter.com/3BJRR0npVk

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) February 5, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.