UZ NJEGA GODINAMA: Supruga Saše Ilića je najveća tajna njegove dugovečnosti, a ONA izgleda OVAKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZ NJEGA GODINAMA: Supruga Saše Ilića je najveća tajna njegove dugovečnosti, a ONA izgleda OVAKO (FOTO)

Legendardni kapiten Partizana privatan život sebično čuva od očiju javnosti.

Malo je onih igrača koji su tokom karijere zaslužili poštovanje svih navijača, bez obzira na to koji klub podržavaju. Jedan od onih kojima je to pošlo za rukom svakako je aktuelni kapiten Saša Ilić, koji je gotovo čitavu karijeru posvetio Partizanu. Bez obzira na to što je tokom svog fudbalskog puta nastupao za Galatasaraj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Salcbur i Larisu u crno-belom dresu stekao je status istinske legende. Bez obzira na to što je zakoračio u petu deceniju života on je i dalje jako bitan deo tima iz Humske.

O onome što je uradio i dao srpskom fudbalu sve se zna, ali sa druge strane legendarni kapiten Partizana svoj privatan život sebično čuva od očiju javnosti. Bez obzira što nerado priča o svom životu van fudbala, vezista crno-belih je već godinama u skladnom braku sa izabranicom Tijanom sa kojom ima sina Nikšu i ćerku Nevu. Supruga i deca njegova su najveća podrška tako da i ne čudi što su gotovo na svakom meču koji crno-beli igraju u Humskoj, a neretko i kada se utakmica igra na nekom od gostujućih terena širom Srbije.

Bilo kako bilo, sigurni smo da je ljubav i podrška koju ima od porodice jedna od glavnih tajni fudbalske dugovečnosti čoveka o kome će se priče prenositi sa generacije na generaciju jer je već u ovom trenutku bez obzira na to što je još uvek aktivan igrač obezbedio svoje mesto u srcu Grobara i zavredeo status legende.

NAJLEPŠE OČI SVETSKOG TENISA: Nikada nije zaigrala za Srbiju, ali je SEKSEPILOM zasenila Anu i Jelenu! Sada je u zagrljaju velike svetske zvezde (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.