UEFA kaznila Partizan: Crno-beli će morati da plate 44.000 evra

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Partizan: Crno-beli će morati da plate 44.000 evra

Loša organizacija meča protiv turskog Bešiktaša koštala crno-bele

Prema saznanjima B92, beogradski crno-beli biće kažnjeni sumom u iznosu od 44.000 evra zbog organizacionih propusta tokom meča protiv turskog Bešiktaša, u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Naime, Partizan će morati da plati navedeni iznos zbog paljenja baklji, blokiranja izlaza i ubacivanja sitnih predmeta na teren.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />Podsetimo, utakmica između beogradskih i istanbulskih crno-belih odigrala se 23. avgusta u Beogradu, a završena je rezultatom 1:1. U revanš meču, u gradu na Bosforu, Bešiktaš je bio ubedljiv i ostvario je pobedu od 3:0 i time se plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, dok je našem predstavniku preostala borba za trofej u domaćem šampionatu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.