U kakvoj je formi Rikardo Gomeš posle odlaska iz Partizana, može li crno-belima da donese još 600.000 evra?

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2019, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kakvoj je formi Rikardo Gomeš posle odlaska iz Partizana, može li crno-belima da donese još 600.000 evra?

Pratite li dešavanja u prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata?

Prošle sezone najbolji strelac Partizana, reprezentativac Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš krajem jula je realizovao transfer u Al Šaržu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Partizan je na ime obeštećenja inkasirao tri miliona evra, uz opciju da eventualno zaradi još 600.000 evra ukoliko Al Šarža sa Rikardom u timu osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titulu.

I, kakvo je ''prolazno vreme'' Rikarda Gomeša i njegovog novog kluba od početka nove sezone?

Reklo bi se, odlično!

Posle prvih pet kola, Al Šarža je na vrhu tabele, sa četiri pobede i jednim remijem, a Rikardo je do sada postigao četiri pogotka u prvenstvenim mečevima i još tri u Kupu.

Rikardo je bio strelac i pre dva dana u remiju protiv Hate koja je bila na pragu pobede, jer je na ulasku u sam finiš meča vodila sa 2:0, ali je Al Đaržau nadoknadi uspela da postigne dva gola, a drugi, izjednačujući delo je upravo Rikarda Gomeša.

Dakle, ako ovako nastave Al Šarža i Rikardo Gomeš, Partizanova kasa bi na kraju sezone mogla da bude punija za još 600.000 evra.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.