U Partizanu opet Beli protiv Crnih, Suma se vratio golom, ali - izgubio!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 13:31

U Partizanu opet ''Beli'' protiv ''Crnih'', Suma se vratio golom, ali - izgubio!

Poslednja trening utakmica pred nastavak sezone.

Meč protiv Zemuna ipak nije bio poslednji tokom priprema za igrače Partizana.

Stručni štab crno-belih na čelu sa Savom Miloševićem odlučio se za još jednu proveru igrača, između sebe. Kao i pre desetak dana, igrali su ''Crni'' protiv ''Belih'', a iako je među ''Crnima'' bila većina standardnih prvotimaca, slavili su ''Beli'' sa 2:1.

Golove za pobedničku ekipu postigli su Lazar Pavlović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bojan Matić, a Sejduba Suma bio je jedini strelac za ''Bele''. Za Sumu je ovo bio prvi nastup posle dvoipomesečne pauze.

Crni: Stojković, Miletić, Vitas, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Marković, Sadik, Suma i Asano.





Beli: Stevanović, Smiljanić, Vujačić, Ostojić, Brežančić, Šćekić, Lazar Pavlović, Lakčević, Stevanović, Ivanović i Matić (Štulić).

Podsetimo, Partizan će u subotu od 17:30h u 27. kolu Linglong Superlige dočekati ekipu Mladosti iz Lučana, uz direktan TV prenos na TV Arena Sport 1.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte Partizanove golove iz današnje provere, Pavlovićev projektil, Stojke se nije ni pomerio! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020

Mladi vezista se sve ozbiljnije nameće treneru Miloševiću...Po drugi put od početka priprema za završnicu sezone, Partizan je imao proveru tako što su snage odmerila dva sastava ekipe crno-belih...Danas su ''Crni'' bili favoriti, gledajući sastav tima, ali pobedu su ostvarili ''Beli'', posle preokreta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.