U Partizanu nije uspeo, sada je najbolji igrač crnogorske lige: Nisam bio strpljiv u Beogradu...

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu nije uspeo, sada je najbolji igrač crnogorske lige: "Nisam bio strpljiv u Beogradu..."

Fudbaler Sutjeske proglašen je za najboljeg igrača u ovoj godini u Crnoj Gori.

Navijači Partizana, sećate se Marka Ćetkovića?

Stigao je 2007. godine u ekipu Partizana, tada kao 21-godišnjak, ali se nije naigrao u sezoni kada je osvojena dupla kruna.

Fudbaler koji je i sestrić Predraga Mijatovića je rekao da je u Partizanu želeo sve odmah i vidi da je propustio veliku šansu da napravi bolju karijeru.



"Nisam se vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novcem, u Partizan sam otišao isključivo iz fudbalskih razloga, želeo sam da igram, u velikom timu. Ipak, nisam bio strpljiv - umesto da još više radim, čekam svoju šansu, ja sam se inatio, želeo sam sve odmah. Ipak, bez terena i bez lopte - to nisam bio ja"
, rekao je Ćetković za "Vijesti".

Ćetković (33) je sada najbolji igrač crnogorskog šampionata, a nakon Partizana je promenio veliki broj klubova. Najviše je igrao za Mogren, potom je bio u Jageloniji, Budućnosti, Laćiju, Sarajevu, Partizanu iz Tirane i Mladosti iz Podgorice, a sada nosi dres Sutjeske iz Nikšića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nekadašnja Partizanova nada, sada je fudbaler godine u Crnoj Gori!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019

U Humskoj nije uspeo da ostavi značajniji trag, ali u poznim igračkim godinama igra najbolje u karijeri...Najbolji fudbaler šampionata Crne Gore u 2019. godini je ofanzivni vezista nikšićke Sutjeske Marko Ćetković...Zanimljivo, ovo priznanje je dobio tek sa svoje 33 godine, iako je još kao veoma...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.