U PARTIZANU SU GA SILNO ŽELELI: Crno-beli ostali bez još jednog POJAČANJA! Izabrao je - DRUGU ligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

U PARTIZANU SU GA SILNO ŽELELI: Crno-beli ostali bez još jednog POJAČANJA! Izabrao je - DRUGU ligu!

Čudna odluka.

Iako se prethodnih meseci pominjala mogućnost povratak Ognjena Ožegovića u Humsku, bivši napadač Partizana odlučio je da ne obuče crno-beli dres.

Posle odlaska iz Darmštada, u kome se nije proslavio (sa 87 minuta provedenih na terenu), Ožegović je bio pominjan kao želja Parnog valjka i ljubljanske Olimpije (više pročitajte OVDE).

Na kraju, ni Srbija ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slovenija, već Turska! Nekadašnji igrač Crvene zvezde, Čukaričkog i Partizana, izabrao je drugoligaša Adanu! Već je stigao da odigra dve utakmice za nove poslodavce, na debiju je čak i gol namestio, dosad je skupio 142 minuta, evidentno je da će u Turskoj imati zapaženiju ulogu. Ko zna, možda Ožegović povede novi klub ka elitnoj sceni, a ugovor mu ističe na leto 2022. godine.

Nije Denver imao sreće u drugoj utakmici finala Zapada, izgubio je trojkom u poslednjim trenucima, i sada mora da juri prednost Lejkersa od 2:0. Kvota na pobedu Jokićevog tima večeras (03.00) je 3,35, dok novi trijumf Lejkersa nosi kvotu 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Lejkers.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Parni Valjak u Beogradu,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.