U PARTIZANU JE BIO MIRAN: Nezapamćeni SKANDAL ljubimca navijača crno-belih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 08:42

U PARTIZANU JE BIO MIRAN: Nezapamćeni SKANDAL ljubimca navijača crno-belih!

Neviđen neprofesionalizam.

Danas stižu rezultati testiranja fudbalera Napretka na korona virus, a zakazana je i promocija trenera Dragana Ivanovića. Svi igrači ekipe iz Kruševca su se pojavili na testiranjima, izuzimajući iskusnog kamerunskog napadača Abubakara Oumarua. Naime, nekadašnji ljubimac navijača Partizana napravio je neviđeni skandal, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo je pobegao u rodni Kamerun, a sada odbija da se vrati. Ipak, postoji jedan uslov po kom bi se on vratio u Srbiju.

- On je došao na poziv Marka Miškovića, a kada je nastupilo vanredno stanje otišao je kući, u Kamerun. Da li će se vraćati, zavisi hoće li predsednik u ostavci ostati u klubu, ali do kraja ovog prvenstva na Oumarua ne računamo - objašnjava potpredsednik Napretka Bojan Miladinović u razgovoru za "Sportski Žurnal".

- Nije nam u ovom šampionatu išlo kako smo priželjkivali. Krenuli smo sa trenerom Predragom Roganom, a kada je on, nezadovoljan rezultatima, podneo ostavku, odlučili smo da pružimo šansu Ivanu Stefanoviću, koji je godinama bio asistent u stručnom štabu. Posle senzacionalne pobede nad Partizanom u Beogradu, savladali smo Mačva u Kruševcu i računali smo da je u potpunosti „ispekao zanat”, ali prolećni rezultati mu nisu išli u prilog i usledila je nova promena na kormilu. Verujem da će biti, treća sreća i ubeđen sam da je Dragan Ivanović garancija uspeha - dodao Bojan Miladinović u intervjuu za "Sportski Žurnal".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.