U DULETOVOM STILU: Vujošević pričao o Šćepanoviću, a imao je mnogo toga da kaže i o Dangubiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 18:10

U DULETOVOM STILU: Vujošević pričao o Šćepanoviću, a imao je mnogo toga da kaže i o Dangubiću

Prati situaciju u Partizanu.

Proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević prati situaciju u Partizanu.

Savetnik trenera Kluža je za „Espreso“ prokomentarisao potez uprave crno-belih da umesto Andree Trinkijerija na kormilo tima postavi Vladu Šćepanovića, kojem je pružio punu podršku.

- Šćepanović je bio veliki igrač i reprezentativac Jugoslavije. Dok je igrao veoma dobro je razumeo igru, a na nekim utakmicama koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samostalno vodio kao trener vidim da je dobro reagovao na dešavanja na terenu i donosio prave odluke. Bio je u kratkom vremenu trener Budućnosti i nadam se da je u tom periodu video šta mu sve nedostaje da bi bio prvi trener. Takođe se nadam da je u ovom periodu dok je bio pomoćni trener radio na sebi da to nadoknadi. Poenta je da niko od nas koji smo postali značajni treneri nije odmah bio dobar i iskusan trener. Sve nas je neko pustio da to postanemo. Uprava, navijači, igrači moraju da stanu iza njega, a Šćepanović mora da promeni način života i totalno se posveti poslu i terenu. On je partizanovac, što je vrlo važno i ako hoće da se bavi ovim poslom mora da bude maksimalno profesionalan, jer posle igračke karijere kakvu je imao ne bi trebalo da pristane da bude prosečan trener. Ja navijam da se, u neku ruku rizičan potez, pokaže kao uspešan, rekao je Vujošević za „Espreso“.

Čuveni stručnjak se raduje i dolasku Nemanje Dangubića u redove crno-belih.

– Znam da je Nemanja partizanovac. Svojevremeno je okolina uticala da na njega da ode u Zvezdu, što mi je mnogo neprirodnije u odnosu na ovaj potez na koji se sada odlučio. Mislim da će Dangubić prihvatiti svoju ulogu i da će imati koristi od Partizana, kao što će Partizan imati od njega, dodao je Duško Vujošević.

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.