U DUDINU ČAST: Partizan i Efes se na poseban način oprostili od trenerske legende (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 19:46

U DUDINU ČAST: Partizan i Efes se na poseban način oprostili od trenerske legende (FOTO)

U Areni oproštajni meč Novice Veličkovića.

Košarkaši Partizana i turskog Efesa večeras u ''Štark''areni igraju meč u čast kraja igračke karijere Novice Veličkovića. Ipak, ovaj meč posle svega nije samo z znaku legendarnog kapiten Partizana, već i čuvenog trenera Dušana Dude Ivkovića koji je danas preminuo u Beogradu.

Navijači crno-belih u velikom broju stigli su u dvoranu, a meč je počeo minutom ćutanja za preminulog DUšana Ivkovića. Igrači Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Efesa su pre meča na sredini terena držali transparent na kojem je pisalo ''Dudo, hvala ti'' i tako se oprostili od velikana evropske i svetske košarke.

Partizan cilja prvo mesto u grupi, a ako zaista i želi tamo moraće da snagu pokaže već na Kipru: dvojka se u Mozzart kladionicama plaća kvotom 2,25, u kombinaciji sa tri gola skače na 4,30. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Anortozis – Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.