Turci provocirali Miloševića, odgovor je bio gospodski, na kraju dobio i aplauz

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci provocirali Miloševića, odgovor je bio gospodski, na kraju dobio i aplauz

Partizan je preživeo gostovanje u Malatiji i to je najvažnije. Sve ostalo je za zaborav.
Na meču Randers – Kopenhagen, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za igru 2-2.
– Volja i karakter su bili presudni, samo zbog toga smo prošli. U prvom poluvremenu nismo mogli da kontrolišemo igru. Kasnije smo na karakter sačuvali mrežu. Malatija je očigledno pala u nastavku i to nam je olakšalo posao. Posle svega viđenog, mislim da zasluženo idemo dalje – kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Savo Milošević, trener crno-belih.
Tursi novinari su pokušali da isprovociraju Miloševića, pitanjem zbog čega su njegovi fudbaleri krali vreme. Istovremeno, interesovalo ih je njegovo mišljenje o ambijentu.
Ne bih odgovafrao na negativno pitanje. Što se tiče ambijenta, bio je fenomenalan. Igrali smo pred fenomenalnim navijačima, na fenomenalnom stadionu. Sada ispada da moram da se pravdam što smo prošli!?
Strateg srpskog tima rekao je da Malatija ničim nije iznenadila njegov tim.
Znali smo da neće napadati po svaku cenu, nisu fizički spremni, sve je bilo u okvirima koji su mogli da se očekuju.
Dok je govorio, Savo Milošević nije znao epilog drame u Solunu.
– Svejedno je protiv koga ćemo da igramo, sada moramo da oporavimo ekipu. Nijedan od ta dva tima nije bolji od Malatije. Ako smo uspeli da se izborimo sa Malatijom, moći ćemo i sa njima – rekao je Milošević i dobio aplauz turskih poslenika “sedme sile”.

The post Turci provocirali Miloševića, odgovor je bio gospodski, na kraju dobio i aplauz appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Molde preživeo triler u Solunu, stiže u Humsku

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019

Molde je u Solun doneo ogromnih 3:0 iz prvog meča. Učinilo se Norvežanima je to više nego dovoljno, pa su olako ušli u revanš. Umesto lakog posla, čekao ih je horor. Srećan kraj pronašli su tek u produžecima: Aris je pobedio sa nedovoljnih 3:1 (3:0, 2:0).. Na meču Klub Briž – Eupen, naša...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.