Tumba odavno nije bio ovako besan, fudbaler Partizana ga izbacio iz takta!? (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumba odavno nije bio ovako besan, fudbaler Partizana ga izbacio iz takta!? (video)

Posle poraza od Rumunije, selektor ''Sokolova'' otvorio dušu.

Finiš grupne faze Lige nacija bio je neuspešan za selekciju Crne Gore. Najpre su, pre tri dana izgubili od Srbije u Beogradu (2:1), a večeras su i na svom terenu bili neuspešni, protiv selekcije Rumunije (0:1).

Tako su takmičenje u Grupi 4 Lige C završili na trećem mestu, iza Srbije i Rumunije, a ispred poslednjeplasirane Litvanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << .

Posle meča selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković bio je vidno razočaran epilogom, ali i ponašanjem pojedinih igrača i naglasio da je sve što je do sada urađeno, večeras ''srušeno kao kula od karata''. Iako nije pominjao imena, bilo je jasno da je u oštrim kritikama pre svih mislio na vezistu Partizana Marka Jankovića.

On je neposredno pre jedinog gola gostiju izgubio loptu na svojoj polovini, nije pokušao da tu grešku ispravi, a onda u drugom poluvremenu nije iskoristio penal za izjednačenje. Uzgred, izgleda da nije ni trebalo on da ga izvede.





''Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam video dok nije uzeo da šutira...'', istakao je Tumbaković i objasnio:

''Mesto nam je tu gde smo. Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Pričaćemo... Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula od karata.





Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouverenosti. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal.. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem tako, ali...'', istakao je Tumbaković, a prenose ''Vijesti''

On je potom dodao i da preuzima na sebe najveći deo odgovornosti, uz zagonetnu opasku da će videti kako će se sve završiti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković: Sve se srušilo kao kula od karata

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković bio je vidno razočaran na pres konferenciji posle duela i poraza od Rumunije..."Nismo se snašli protiv Rumununa, nismo se snašli ni u Beogradu protiv Srbije. Mesto nam je tu gde jesmo, jer nismo uspeli da se nametnemo igrom, nismo uspeli da postignemo gol ni...

Nastavak na N1 televizija...

Tumbaković opleo po Jankoviću: To je nedisciplina

Izvor: B92, 21.Nov.2018

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nezadovoljan je posle poraza od Rumunije. Crna Gora je izgubila sa 1:0 i poslednja je u grupi 4 C Lige nacija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.