Tumba izabrao - Ovo je njegov spisak za duel sa Srbijom! Po trojica iz Čuke i Partizana, jedan iz Zvezde...

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumba izabrao - Ovo je njegov spisak za duel sa Srbijom! Po trojica iz ''Čuke'' i Partizana, jedan iz Zvezde...

Selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće mečeve u Ligi nacija.

Crna Gora i Srbija su vodeće u svojoj grupi posle prv dva kola Lige nacija, a 11. oktobra od 20:45h na Gradskom stadionu u Podgorici  na redu je njihov međusobni duel.

Tri dana kasnije Crnu Goru očekuje i duel sa Litvanijom u Viljnusu, a za ove dve utakmice, selektor Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje računa.

Golmani: Danijel Petković (Lorijen), Milan Mijatović (Budućnost), Damir Ljuljanović (OFK Titograd).





Odbrana: Stefan Savić (Atletiko Madrid), Filip Stojković (Crvena zvezda), Adam Marušić (Lacio), Žarko Tomašević (Ostende), Marko Simić (Pahtakor), Boris Kopitović (Čukarički), Emrah Klimenta (Sakramento), Risto Radunović (Astra).

Vezni red: Marko Janković (Partizan), Nikola Vukčević (Levante), Marko Vešović (Legija), Aleksandar Šćekić (Partizan), Nebojša Kosović (Partizan), Mirko Ivanić (BATE Borisov), Vladimir Jovović (Jablonec), Aleksandar Boljević (Vasland-Beveren), Luka Mirković (Budućnost), Darko Zorić (Čukarički), Deni Hočko (Famalikao), Asmir Kajević (Čukarički)

Napad: Stevan Jovetić (Monako), Fatos Bećiraj (Makabi Netanja), Stefan Mugoša (Inčon),  Luka Đorđević (Arsenal Tula).


Kao što vidite, trojica reprezentativaca Crne Gore dolaze iz Partizana (Šćekić, Kosović, Janković), trojica iz Čukaričkog (Kopitović, Zorić, Kajević), kao i Filip Stojković iz Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve velike brige za Tumbakovića pred Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018

Pozvao je i jednog i drugog igrača, a da li će na njih moći i da računa?..Preneli smo našto ranije, Ljubiša Tumbaković je danas objavio spisak igrača za utakmice Lige nacija sa Srbijom u Podgorici i Litvanijom u Viljnusu, a na konferenciji za medije koja je potom usledila, popularni ''Tumba''...

Nastavak na Sportske.net...

Tumbakovićev spisak za Srbiju: Trojica bivših i trojica sadašnjih partizanovaca

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018

Crnogorski selektor Ljubiša Tumbakovič je objavio spisak reprezentativaca na koje računa za duel Lige nacija protiv Srbije koji je na programi 11. oktobra u Podgorici. Mnogo poznatih imena srpskoj fudbalskoj jvanosti se nalazi na Tumbakovićevom spisku. Tu su trojica aktuelnih prvotimaca Partizana:...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.